Voor mijn oma
Die op 5 juni 2001 is overleden ,ik mis haar nog ellke dag,
ik heb geen afscheid genomen van haar , en dat doet nog zo veel pijn daar om wil ik dit klein gedichtje voor haar op schrijven....
Ik staar omhoog en denk aan u,
in het zwarte gat van de nacht,
Ik stel me voor dat u daar bent,
en gewoon tegen me lacht,
Ik zie u niet,ik hoor u niet,
maar doordat ik u zo mis ,
ben ik van het feit doordrongen,
dat daarboven mij iets is ,
Ik sluit mijn ogen en beleef,
een intens moment ,
Ik weet gewoon, ik voel gewoon,
dat u er bent......
OMA IK HOU VAN U
GROETJE EN HEEL VEEL
XXXXXXXXXXXXJES VAN UW KLEINDOCHTER MAJA