Als je dit nou niet zou kopen
Had ik dat dan wel gemogen?
Als je dit nou niet zou doen
Hadden we dan wel poen?
Sorry maar ik begrijp je niet
Sorry, nee ik kijk niet
Sorry, ik wil het niet weten
Sorry, ik wil het vergeten
Mama waarom begrijp je mij niet
Mama waarom is dit wat je ziet
Mama daarom moet ik nu huilen
Mama ik wil deze pijn niet meer verschuilen
Nee ik wil geen schuld gevoel
Ja het is gratis!
Nee ik hoef het niet
Je mag het houden!
Waarom zit ik hier
alweer
Waarom denk ik het nou
alweer
Waarom voel ik me zo
alweer
Kijk niet zo naar me
Het is niet mijn schuld
Het spijt me!
Nee je portomonee is niet gevuld
Kijk niet zo naar me
Het spijt me!
Maar het is niet mijn schuld