Niet alles in het leven is een pretje,
Niet alles in het leven voelt even goed.
Ik voel me soms te laf
Wat ik nodig hebt is moed.
Niet alles in het leven is perfect,
Vooral bij zo’n dag als deze.
Wat ik het beste kan doen is
Rustig met muziek op een tijdschrift lezen.
Je moet weten dat niet alles even mooi is als
Vogeltjes fluitend in de bomen.
Je moet realiseren
dat er nog wel ergere dagen kunnen komen.
Probeer de problemen niet op te schuiven,
Los ze liever op.
Want op een dag word je er gek van,
Al die problemen aan je kop.
Probeer jezelf te blijven,
En hou je hoofd cool.
Want voor je het weet is het leven voorbij,
Zit je krakkemikkig op een kamertje van 3 bij 3 op een oude-oma-stoel…