goeiedag
dit is uw weerman sprekend
vandaag krijgen we
een zonnige dag
met hier en daar wat wolken
helemaal wit
want de zwaluwen
zijn allemaal weggevlogen
over dse boerderij van Jacques heen
en zijn konijnen
hebben kindjes gelegd
zomaar
opeens
ze waren rustig
aan het knabbelen
van hun daaglijks worteltje
en opeens