eindelijk ben je bij mij
ik ben echt super blij
toen ik je zag staan
kwam je tussen de schapen vandaan
ik ben blij dat ze je nu wel willen kopen
dat we nu samen kunen lopen
ik op je rug of er naast
dat we je hard iedereen voor bij raast
we gaan dan samen naar zee
het is echt een tijd geleden dat ik op je ree
je bent een heel bijzonder paard
ik zou je eerst krijgen ergens in maart
maar ik heb nu weer verdriet
omdat ik je nu misschien nooit meer ziet
het gaat niet door je wordt niet van mij
niemand maakt me meer blij