Alles verandert nu,
Het einde van een tijdperk, nee Het tijdperk
alles was goed, alles was eindelijk goed.
kan er op 6 geen 7 volgen ?
met iedere seconde iedere stap die ik zet
komt 'straks is alles anders' steeds dichterbij
ben ik bang? mag ik bang zijn?
om alles wat ik nu heb te verliezen?
om alles wat goed en gelukzalig was
steeds verder van mij verwijdert te zien
de gangen, de lokalen
ooit mijn thuis, Voelen nu al steeds vreemder aan
als of ik in een ver verleden loopt
het heden is nu al voorbij
ik weet echt wel, zonder twijfel
dat dit alles wat ik nu heb
daar waar mijn pad me heen zal leiden
ooit ook zal komen
toch dit alles wat ik nu heb,raak ik voor altijd kwijt.
Dag veelste kleine studieruimte,Dag traage computers,
Dag tussen uren,Dag stoffige leeraren
Dag maandag ochtend biologie,
Dag alles wat me zo doet herinneren,
aan hoe het ooit voor ons begon
Slecht zoete herinnering blijft
herinnering waar al het slechte vervaagt en het goede
steeds beter word