Geroepen door de
troep, als varkentje
rol er duidend keer
doorheen
Ik zie je weer
door het ochtend raam
de wakker wordende nachten
door de haan uitgekraaid
over uit uit over
mijn gezicht, de zouten
wateren van zo dat is er ook weer
uit, over
bleek het alleen de mijne te zijn
de droom die jij over
mooiere had
maar ik had de nacht voor de kop
weer lekker modder-rollen troep-
gemaakt
Je werkelijke droom heeft al die tijd dus
beter gesmaakt