ik sta hier en jij staat daar
kilometers ver staan wij uit elkaar
maar net dicht genoeg
om een glimp op te vangen van jou gezicht
maar ik wil meer zien, dan alleen dat stukje gezicht
dus stilletjes sluip ik dichtbij
Nu staan wij geen kilometers meer uit elkaar
nu nog slechts 1 metertje of 2
steeds dicht ga ik naar jou toe
tot ik oog in oog met jou sta
1 minuut lang blijf ik zo staan en kijk ik jou aan
maar dan ineens laat jij 1 traan, ik wil hem weg doen bij jou
maar kan er niet bij, dat maakt mij ook verdrietig
dat nu ook ik 1 traan laat gaan, wil jou zo graag troostten en jij mij
maar wij geraken niet bij elkaar, dus nu draai ik me om
en ga op zoek naar jou..
Maar hoelang ik ook zoek
ik vind jou spijtig genoeg maar niet
want nu pas, besef ik
dat jij mijn spiegelbeeld was...