Niet vragen
waar je
gisteren was
of morgen
zult zijn.
Blijf vandaag
bij mij,
lach, huil
en heb lief.
Vertel mij
met je lijf
waar woorden
niets zeggend
zijn.
Laten wij samen
het leven nemen
een dag lang.
Maar lieve lief,
zeg vandaag
toch een keer
tegen mij,
ik hou van jou.