Ik wacht nu precies 52 uur
Van het wachten wordt ik bijna zuur!
Tot ik zal horen een teken van leven
Dat je me beloofde te geven
Maar op sms-jes antwoord je niet
En je telefoon geeft geen gehoor
Natuurlijk, je hebt het vast leuk daar
Maar ik zit hier en wacht maar
Kon ik maar even kijken naar je gezicht
Hoe je kijkt, wat je denkt nu hoe je ligt
En op mijn sms-jes antwoord je niet
En je telefoon geeft geen gehoor
Ja, ik weet het 'k ben wanhopig
Maar het idee niets te horen voorlopig
Staat nu echt als een paal boven water
Nummer 13 van Krezip; ik zie je later
Dus. Op sms-jes antwoord je niet
En je telefoon geeft nog altijd geen gehoor
29-8-2000