Wezenloos
Daar staat een man, woest te wezen
Daar zit een vrouw, . woest te wezen
Daar ligt een kind, ... woest te wezen
Er komt een einde aan hun leven
Wat kan daar nou de zin van wezen
De wens nog even door te mogen
De strijd komt uit hun dappere ogen
Wie was het die hen uit verkoos?
Een kracht, een macht, God mag het weten
Het leven is nog maar kort en broos
Het lijkt wel op Pandora`s doos
Van buiten stil van binnen boos
Waarom mijn lief mag jij niet verder leven?
Daarom zijn zij zo.......... woest die wezen!
Je staat er bij zo vol verdriet.....Zo Wezenloos.
Joke de Groot