Liefde………
Liefde is iets kostbaars
Je mag het niet misbruiken
Liefde is iets moois
Je mag het niet verminken
Liefde is iets oprechts
Je mag het niet spelen
Liefde is iets vrijwilligs
Je mag het niemand opleggen
Liefde is als de laatste kaars
Je mag het niet doven
Liefde is het mooiste wat er is
Dus geef je hart de ruimte,
Geef je liefde aan anderen
Wedden dat je wat terug krijgt!!!!!