Hoe kan het zo’n pijn doen.
Ik ben je niet bij je weg.
Je zei dat je wat meer ruimte wil.
Maar waarom ben ik dan zo bang?
We zijn nu vandaag 2,5jaar bij elkaar.
En het lijkt een eeuwigheid.
We kennen elkaar als nooit tevoren.
Nu wil ik je ruimte geven maar het maakt mij zo bang.
Je sms dat je niet weet wat je voelt doet pijn.
Van buiten lach ik maar van binnen huil ik.
Gaan we elkaar scheiden.
Of worden we sterker?
We doen elkaar pijn.
Maar ik wil je niet kwijt.
We moeten er samen voor gaan.
Ik wil alleen zeggen ik hou van je.