Sportiviteit:
Al daverend over het groene gras
Van kunststof met zand tussen de stengels
Hakken wij er op los
Met sticks die neer komen op anderen
Brengen scheldwoorden de irritatiepeil omhoog
Waardoor de bal uit het zicht lijkt te verdwijnen
En we steeds harder op elkaar gaan vitten
Terwijl de tegenstander ons alleen maar uitlacht
En de bal soepel langs ons heen speelt
Om maar weer eens te scoren
Wat dan maar weer eens de aanleiding moet zijn
Om die irritatiepeil op te krikken
Om je teamgenoten vervolgens weer in de grond te stampen
Waar is die sportiviteit gebleven
Dat we elkaar ‘s fouten accepteren
En laten zien dat we ook maar mensen zijn
Die best een fout mogen maken
Fantasy 29-03-2010