Er was eens een meisje,
helemaal alleen.
Ze zag een leuke aanbieding,
en kocht het meteen.
Wat ze kocht,
was een kitten.
Ze zag zo'n huisdier,
helemaal zitten.
Het meisje kocht speelgoed,
en snoepjes voor het beest.
En toen ze de naam Oeps had bedacht,
was het een groot feest.
De naam was toepasselijk,
want Oeps viel van de stoel.
Daarna maakte Oeps troep,
wel een heleboel.
Ook scheurde Oeps het gordijn,
en gooide allemaal glazen om.
Het meisje was erg hopeloos,
maar daarna kreeg ze geluk.
Oeps had in de gaten,
dat hij heel stout was.
Hij begon heel lief te doen,
en stopte met het gekras.
Oeps en het meisje ,
waren beste vrienden.
Ze leefden nog lang en gelukkig,
want dat was wat ze verdienden.