Ehm... Wat moet ik hier nu precies mee?
Als een draaiende magneet, stoot af, trekt weer aan,
onbewust, of geplande werking?
Gaat het te snel, te traag,
wat wil ik nu precies, dat is de kwestie.
Verstand en gevoel in een discussie,
waaraan hecht ik meer belang?
Wat is het waar ik meer naar verlang?
Ik weet het niet, het houdt me bezig,
zonder dat stemming hieronder lijdt.
Hoe nu verder?
Geen idee!
Daar kom ik uiteindelijk echt wel uit,
in zoverre zit ik er dus niet mee.
Al is het wel raar...
Boeiend, maar waar.