Moet je je soms niet laten leiden
Door enkel je eigen gevoel
Niet door onverstandig denken
Hopend op het halen van je doel
Soms zijn dingen te complex
Logisch nadenken heeft geen zin
Aan je linkerkant je verstand, rechts je gevoel
Je zit er tussenin
Je moet niet denken aan de gevolgen
Spreek recht uit je hart
Volg je pure emoties
Overwin de angst die jou verwart
Dus niet rationeel denken
Alleen maar je gevoel
De waarheid kan je helpen
Bij het bereiken van je doel