Er zijn dagen,
waarop ik zo verlang naar vroeger,
naar de tijden waarin
ik ook niet probleemloos door het leven ging,
maar waar alles beter leek,
alles zou wel goed komen,
alles zou geweldig worden,
ik zou kunnen genieten van dit prachtige alles.
En nu ik leef in deze dagen,
verlang ik terug naar toen,
naar dat leven,
naar die mooie, vroegere dagen