Neem me mee:
Vallen de sterren van de hemel
En is de vrede ver weg
Laat mij dan maar varen
Naar een wereld die beter is
Alleen dan wel als ik de liefde mee mag nemen
Omringt door een mooi papiertje
Gekoesterd elk moment van de dag
Zodat het nooit zal vergaan
En dat ik mijn geliefden mee mag nemen
Om hun ook een stukje geluk te schenken
Een lichtje in het duister
Voor wat zij allemaal hebben moeten mee maken
Fantasy 29-03-2010