Een vraag, spokend door het hoofd.
Een vraag, wat had ik mezelf beloofd?
Een vraag, het antwoord is nog ver te zoeken.
Een vraag, zonder dat er mensen iets vroegen.
Een antwoord, niet gevonden.
Een antwoord, ook niet gezocht.
Een antwoord, kan het verwonden?
Een antwoord, eens gegeven, ben je verkocht.
Vraag en antwoord, als in een spel.
Vraag en antwoord, voelt soms als een hel.
Vraag en antwoord, niet altijd even leuk.
Vraag en antwoord, antwoord en vraag.
Soms is een antwoord vaag...
Weet je het wel, of eigenlijk niet?
Ik heb geen idee of ik het weet.
Maar dat boeit me geen ... zier...