Als ik ’s avonds in mijn koude bed lig,
Denk ik aan jou…
Ik denk aan jou lieve lach,
Dat is waar ik zoveel van hou…
Een traan glijdt over mijn wang,
Ik ben onzeker en zo bang,
Bang om het nog eens te verpesten.
Als ik ’s avonds in mijn koude bed lig,
Ik wil jou armen om me heen,
Wil zo graag dat je bij me bent,
Ik wil niet hier liggen alleen….
Misschien is heb ik te veel verwacht,
Ik weet gewoon dat het niet kan,
Misschien heb ik veel gedacht,
Over wat ik voor je voel….