Ik moet het zeggen,
maar ik kan het niet zeggen.
Ik moet zeggen,
maar ik wil het niet zeggen.
Ik moet het zeggen,
maar ik durf het niet zeggen.
Ik moet het zeggen,
maar het is te moeilijk om te zeggen.
Het is allemaal zo ingewikkeld...
Moet ik het nu zeggen of niet?