Wandelend in de zon,
met de zonnestralen in mijn gezicht.
Zittend in een wei,
met mijn gezicht helemaal verlicht.
Liggend in het gras,
zie ik de wolken voorbij drijven.
Kijkend naar de lucht,
ik zou hier wel eeuwig kunnen blijven.
Dromend lig ik op de grond,
en ik denk aan jou.
Starend zit ik te wachten,
op een moment zoals nou.
Wachtend zit ik in de wei,
en kijk ik vrolijk rond.
Zwijgend zit ik in de zon,
te hopen dat je komt.