ongezond,maar het houd mij in leven
allerlei soorten maakt niet uit wat
zonder was ik al lang dood geweest!
pijn, verdriet door mijn ouders
door school, door alles
het vaagt mijn pijn en verdriet weg
elke avond weer
naar het parkje,
elke avond weer,
een Joint of nog sterker
het houd mij in leven
net zoals snijden
me ouders weten het niet
het zou ze niks schelen
Een Joint,
het geeft me rust
een andere gedachte
geen pijn, geen verdriet
alles wat ik nodig heb
is dat moment van rust
zonder pijn
het houd mij in leven
maar toch wil ik graag weg van deze wereld