Het galmt steeds meer
k raak de controle kwijt
dit is waarop we bewegen
niets kan het stoppen.
Het is net als drugs
ik zweef, steeds vaker
oh en ik kan niet meer terug
het overweldige gevoel.
Je laat je gaan
beproef de muziek
even alles vergetend
yeah, hardcore never dies!