mijn hele leven heb ik, tot nu toe, doorgebracht in pijn en verdriet.
nooit eens een beetjuh geluk.
bestaat dat wel voor mij, dat geluk?
als iemand me het souw kunnuh wertelluh souw ik dolgellukkig sijn.
weer dat geluk.
im heb et alleen nooit gehad.
ik souw niet kunnuh vertelluh wat et souw betekenuh.
mijn hele levuh is diep ongellukkig!