Voor opa...
De gedachten dat we samen waren, zijn zo ontzettend fijn.
De gedachte dat u er nu niet meer bent, doet zo ontzettend pijn.
Het is misschien wel beter zo, want u had keer op keer,
die gruwelijke pijn van binnen, iedere dag steeds weer.
Ik denk nog steeds heel veel aan u, misschien wel meer als toen, ik mis u en moet steeds weer huilen, ik kan er niks aan doen.
Als ik aan u denk, dan zie ik zo een lief persoon, iemand waar ik mijn liefde en aandacht, oh zo graag aan toon.
Opa, dit zijn mijn laatste woorden nu,
begrijp en onthoud heel goed,
Lieve opa... ik hou nog steeds heel veel van u...