Jij bent het zonnetje in mijn bestaan
ondanks dat je niet meer leeft.
Dankzij jou kan ik verder gaan,
door de kracht die jij me geeft.
Als je er nu nog was,
zou het allemaal anders zijn.
Dan zat je nu in de 2e klas
en hadden wij het zo fijn.
Dan gingen we elke dag
samen heen en weer.
Dan zag ik je mooie lach,
maar je bent er niet meer.
Je bent weg,
dat doet me erg veel verdriet.
Ik meen wat ik zeg,
je bent een prachtige griet.
Ik draag je voor altijd bij mij,
dat mag je rustig weten.
Je foto maakt me zo blij,
Ik zal je nooit vergeten!
Dag, lieve kleine poppie! X