Ik heb geen angst
noch voor de dood,
noch voor het leven.
Kordaat zal ik mijn weg begaan.
Gelukkig wil ik mijn rimpels krijgen.
Vol wilskracht ga ik...
stap voor stap.
Geleid door de stem in mij
Tot de dag de vlam gedoofd zal zijn
door een emmer ijskoud water
en de wilskracht
ijle lucht geworden is
zwevend in de eeuwigheid.
Dan ben ik plots
Overal, maar toch nergens.