ik heb hem nodig...ik wil niet meer.
alleen denken doet me al zeer.
als ik aan hem denk heb ik nog een beetje hoop.
ik zit nu een beetje in de knoop.
maar aan dit touw komt maar geen einde.
het hartje dat ik in mijn arm verfijnde.
de pijn ..even alles om me heen vergeten.
word toch door mijn verdriet achterna gezeten.
denkend aan hoe het vroeger was.
lopend over het groene gras.
vroeger wou ik ouder zijn.
maar nu heb ik alleen maar pijn.
te wereld is te hard voor mij.
maar gelukkig is er hoop en dat ben jij.