Weet je nog die eerste keer,
eerste keer dat we elkaar zagen,
was vreemd hé?
We kenden elkaar niet,
toch woonden we kort bij elkaar,
sindsdien hebben we heel veel dingen beleefd,
mooie dingen en ook mindere
Maar wat waren dat mooie tijden,
tijden die ik nog nooit had gekend,
tijden die ook nooit wederkeren ...
Spijtig,