Toen ik ontdekte
dat ik jou verwekte.
wilde ik
voor het zingen
de kerk uit gaan,
maar weet je,
ik zal nogal voor aan.
Zij zongen
in de gloria deo
en nu je er toch bent
lieve Leo,
wat is van dit
verhaal de zin,
Zoek in de kerk
altijd een plaatsje
achterin.
Als het dan moet
kan je zonder
je te schamen,
voor het zingen
de kerk uit, Amen.