Tussen Hemel en aarde
Tussen Hemel en Aarde
bewegen de engelen zich
keer op keer,
om ons mensen
te inspireren
meer dan het
gewone te accepteren.
Ze staan klaar
ons te helpen
met alles wat
je moeilijk vindt
Kinderlijk eenvoudig,
helaas vaak onbemind
Niet mee opgegroeid
kunnen wij dat niet
bevatten
Afgezant van God
gaan ze de aarde
omvatten met hun
Licht en Liefde
keer op keer.
Leer van ze te houden
vraag ze om hulp
moet je eens kijken
wat er dan veranderd
in je leven.
Ze wachten vol ongeduld
op jou vraag,
niets is raar
de engel van
Kracht en sterkte
zal alles veranderen
in je leven
je hebt zoveel te geven.
Geloven in jezelf is ook
een heilig moeten,
durf het verschil te maken
en krijg je eindelijk
in de gaten
wat zij voor jou kunnen doen.
Een dikke zoen voor Pasen
van Alle engelen hierboven
die God loven, en de Liefde
willen delen keer op keer.
Tineke Ebing