Ouders zijn soms zo saai
gevaarlijker dan een haai!
Ze zetten je soms voor schut
dan wil je wegduiken in je kleine hut!
Ze vragen nooit gaan we iets doen
ze geven je altijd maar zo'n kleine zoen!
Nooit eens een grote knuffel
zelfs gewoon geen snuffel
Je wordt ze later ook wel beu!