Vaag...
Deze dag verloopt tot nu toe vaag,
ik kan mezelf niet echt volgen vandaag...
Het ene moment stuiterend,
dan weer niet vooruit te branden.
Ik snap zelf niet helemaal wat ik bedoel,
eerst melig, dan een onbestemd gevoel.
Ik volg het niet, kan geen reden vinden,
dat vind ik nog het meest raar,
meestal is me dat wel duidelijk,
was dat vandaag maar waar!
Geen idee wat het is,
het gevoel is ook niet heel sterk,
zelfs als het de hele dag verder zo blijft,
kan ik prima aan het werk.
Maar dat ik het eigenlijk niet helemaal snap,
dàt vind ik geen leuke grap!
Vaag...