Te weinig...
Ik kan nog niet echt de muziek vinden die me goed raakt,
die mijn gevoel muzikaal duidelijk maakt.
Zoals eerder beschreven is het een beetje vaag.
Maar nu zit ik met de vraag:
Welke muziek hoort hier bij?
Wat maakt me weer in vorm?
Want de goede keuze, maakt een groot verschil,
en dat is wat ik nu wil.
Misschien heb ik de goede muziek nog wel niet,
in elk geval niet op cd, dat is geinig,
want dat betekent maar één ding!
Ik heb er nog te weinig!
Meer muziek is goed, als je snapt,
wat ik hiermee bedoel,
want daarmee kan ik werken,
werken aan mijn gevoel.
Ik zoek nog maar even door,
best kans dat ik nog wat vind,
en dat maakt me dan weer zo blij,
zo blij als een kind!