Binnenkort is het weer zover,
de vakantie staat voor de deur, lekker er op uit!
De toeter mee, lekker een weekend spelen,
als ik er aan denk al kippevel op de huid.
Het is al even geleden, elk weekend op pad,
met de toeter aan de mond, veel plezier in het spelen,
dat heb ik al een tijdje niet meer gehad!
Het plezier in het muziek maken kunnen delen!
Het hele weekend lol, met de club van toen,
acht jaar samen gespeeld, voorbij sinds een jaar of twee,
maar nu een muzikale reünie gaan houden,
en echt alle oud-leden gaan nu mee!
Daar achteraan een weekje vakantie kunnen boeken,
eens tijd nemen oude bekenden op te zoeken,
maar voor nu eerst oefenen, repeteren,
al zul je zoiets nooit echt verleren!
Een weekend spelen, met het oude dweilorkest!
Op het schützenfest ging dat nog het best!
Ik heb er zin in!