Nooit gedacht dat het zo kon verkeren,
dacht dat ik mijn toekomst wel wist,
dat ik niet weer zou beginnen met leren,
maar wat heb ik me daar in vergist!
Geen spijt, dat moge duidelijk zijn,
want het was een hele grote sprong in het diepe, spannend, eng,
maar het is toch wel erg fijn,
Dat ik nu een beter gevoel heb over wie en wat ik wil zijn.
Na een dal, de gok toch maar gewaagd,
is dit nu wel de goede keus?
Dat heb ik me onderweg dikwijls afgevraagd,
maar dat was het heus!
Nu beter op mijn plek,
plezier in wat ik doe.
Dat voelt lang niet gek,
en dat is een waarheid als een koe!
Heb je twijfels, wil je wat anders doen?
Ook al ben je oud, of jong,
Ga ervoor, het is de moeite waard!
Ga ervoor en waag de sprong!