Vuur!
Kan warmte geven,
kan je doen laten beven,
Geeft nieuwe energie,
die ik ergens van binnen ook wel zie.
Ondanks donker en duister,
zat daar toch het vuur,
Waar ik dan nu naar luister,
al weet ik niet of dit is voor langere duur.
Het geeft kracht om van het leven,
te genieten zoals het allemaal komt,
al weet je niet altijd wat je er van verwachten moet,
uiteindelijk komt het allemaal goed. (ooit)
Waar het uitkomt, hoe hard het vuur zal branden?
Daarvan heb ik nu geen enkel idee,
Komt het ruime sop of zal het stranden,
daar zit ik nog maar even niet mee.
Kijk niet te ver vooruit,
leef ook in het hier en nu, dat dan wel weer,
heb zo wel mijn gedachten hierover,
maar die zet ik hier lekker niet neer...
Al weet ik dat er mensen gewoon doorheen lezen en die extra woorden niet nodig zijn, maar goed, daarvoor kennen ze mij dan ook te goed ;-)