Je Naam is ozo wonderlijk mooi
Net zo mooi als die ogen van je
Je gezicht zo glad zonder ene plooi
Net zo mooi als die lieve glimlach van je
Die glimlach die me steeds weer gelukkig maakt
Die lieve mond van je waar zoveel lieve woorden uit komen
Die zoenen die steeds heftiger worden
de gedachte aan je en al die heerlijke dromen
Je liefde voor mij die zo onuitputtelijk is
Je trouw voor me die zo echt echt zuiver is
Ja je bent mn lieve meis-je
Ik ben zo intens gelukkig met je
26 januari was onze eerste chat op msn
het is alof ik je al jaren ken
Ik ben intens gelukkig met je Kim
ik kan mn geluk niet op
Je weet niet half hoe veel ik je bemin
ik ga met jou door naar de top
vrijdag ken ik je drie maanden schat
drie maanden vol geluk en liefde op de chat
ook kenden we donkere tijden
tijden van intens verdriet
maar.....we lieten die voorbij glijden
en nu een mooie toekomst in het verschiet
Kim ik ben onwijs boel veel gelukkig met je schat
je bent mn meisje dat had ik nooit verw8
De omgeving moest ff aan ons wennen
twee meisjes die elkaar beminnen
maar we waren sterk en overwonnen al het gehoon
en nu vind iedereen het heel gewoon
Lieve schat je bent een topper je bent goud
Ik, Tamara die zoveel van je houd
Ik dank je voor die fijne tijd
ik hoop van nu tot in de eeuwigheid
Jij bent mn meisje 4ever
ik verlaat je nooit, never
Je bent en blijft mn mooie prinses
3 maanden nu....op naar de zes
Tamara, je meisje