Mijn schat, mijn valentijn
Ik wil nu bij je zijn
Mijn schat, mijn valentijn
Ik mis je, het doet me pijn
Je woont helaas ver weg
dus heb ik vette pech
waarom woon je zo ver weg
het is veel meer dan een weg
Mijn schat, mijn valentijn
Ik wil nu bij je zijn
Mijn schat, mijn valentijn
De liefde doet me veel pijn
Op valentijnsdag ben
ik eindelijk bij jou
Na maanden jou niet zien
zie ik je dan weer eens
geschreven vlak voor valentijnsdag 2008, voor een toenmalige liefde die bijna een jaar standgehouden heeft