Zie de wind waaien,
hoor de wind huilen.
Zie de mensen rennen,
zie de mensen schuilen.
De wind die plots komt,
de wind die plots gaat.
Zo verwoestend als hij is,
en de Ellende die hij dan achterlaat.
De huilende tonen,
die de mensen bang maken.
Die de mensen Angst aan jagen,
dat zijn niet de onze, maar God's zaken.
Na een tijdje stopt het weer,
en zijn de Goden weer klaar.
is alles weer rustig,
maar is het verdriet pas daar