Gevoel
Gevoel is lastig te begrijpen…
Er is soms geen vat op te krijgen
Ik wil mezelf leren begrijpen
En mijn gevoelens op een rijtje krijgen..
Er zit wel iets van kriebels
Voor die ene jongen
Maar zijn die gegrond
En oprecht?
Is het eerlijk,
Om vol te houden
Met hoe het nu gaat
En is het vol te houden?
Ik wil grip op mijn gevoel
Ik wil weten wat ik wil
Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel
’t is in mijn gedachte nooit stil..
*,,Hanneke,,*