Het leven is een rechte lijn
Met een begin en met een eind
Was dat niet zo
Dan zou het leven een cirkel zijn
Is dan het verleden het nieuwe begin
De toekomst de oude tijd
En het heden `n refrein
Gaat het achterstevoren
Of binnenstebuiten
Ik weet het niet!
Al het begin heeft het einde al in zich
Het leven staat stil
Het leven gaat door
En als het dan hapert waar kiest het dan voor
Vaak denk ik het een en dan weer het ander
Het is en het blijft als een heel dichte mist
Maar zou ik wel blij zijn als ik het....WIST...?