waarom gaat de tijd voorbij
van plezier
zelfde zoenen zij aan zij
altijd hier
mijn gevoelens vragen mij
de tijd stil doen te staan
waarom gaan
geliefden vandaan
hing je woord over mijn mond
zonder taal
twee gelijken en gezond
ideaal
waarom bleef het één avond
en buiten dat niets meer
keer op keer
geen liefde maar plezier
uit de klok klonk het getik
tik tok tak
bracht de ochtend weer gesnik
uit het dak
was het maar een ogenblik
spoelde ik het terug
vaak en vlug
je proeven is mijn drug