Wanneer ’s avonds je hooft nog natolt
Terwijl je alles op een rijtje probeert te zetten
Besef je dat je vast zit
Gevangen tussen twee lasten
De ene gecreëerd om de andere te verlichten
Maar nu compleet uit de hand gelopen
Geëscaleerd tot een volwaardige barricade
Niet alleen emotioneel maar ook fysiek
Getekend voor het leven