School
Het schooljaar is bijna gedaan,
dan moeten jullie naar het middelbaar gaan!
Het middelbaar is niet zo erg,
al ben je klein ze noemen je geen swerg!
Wat gaan jullie volgend jaar doen,
Volgen jullie Jan, Lisa of Koen?
Doen jullie volgend jaar latijn,
en later wetenschapper zijn?
Doen jullie modern dan graag,
mijn beeld daarover is wat vaag!
Liever handel of een technisch deel,
daar leer je nu al bakken met meel!
In beroeps ga je nu al gaan werken,
dat gevoel zal je wel opmerken!
Zo alles is nu uitgelegd,
maar wat doen jullie volgend jaar!
-shanatjebffe-