Ze ontdekten dat je het had,
Jij was degene die mijn pijn verzachtte.
2 weken later lag je in het ziekenhuis.
We waren thuis,
En wisten niks.
Totdat mama binnen kwam,
Ze was helemaal in tranen.
We wisten wat ze wou vertellen,
Ze wou ons zo min mogelijk kwellen.
Je lag in een bejaarden opvang,
Helemaal duf van de pillen.
Nou wist ik dat we niet zo veel verschillen.
2 dagen voor je weg ging,
Hield ik je vast.
Nog geen besef dat je zomaar weg kon zijn,
Dat deed zo'n pijn.
Nu ben je ver weg van mij,
Maar nu ben je vrij.
Vrij van de pijn die je had,
Heb heel veel verdriet om je gehad.
Ik mis je,
Maar je bent altijd bij me.
Ik hou van je.!3