Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Welkom terug
voel de warme zomerzon
droom onder sinaasappelbomen
geen tijd voor zorgen en tranen
dansend in een koele bries
zeg vaarwel tegen al mijn vrienden
tegen de voortdurende eenzaamheid
ben nu op de goede weg
op zoek naar geluk
hetgene wat ik heb gemist
al mijn tranen die ik heb gelaten
zijn nu stuk voor stuk mijn gids
die mij het ware laten zien
het leven kan zwaar zijn
maar uiteindelijk overwin je alles
weg angsten en zorgen
welkom waar leven
welkom terug
Reacties op dit gedicht
Dreamlover vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
windwhisper
:
Donderdag, april 08, 2010 09:07
welokom terug laat de lente vlinders geven
liefs Cobie
Over dit gedicht
Auteur:
Dreamlover
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
07 april 2010
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Leven]