Dingen die me echt leuk lijken,
Die me blij maken,
Die me gelukkig maken.
Dingen die ik voor altijd wil doen.
Dingen waar ik al mijn energie in wil steken.
Dingen waarvan ik denk dat ik daar wat mee kan.
Mensen zeggen dat ik het vooral moet proberen!
Weer anderen zeggen dat dit het ultieme is wat bij me past.
Alleen degene die een groot deel van mijn studie betaald.
Is het oneens.
Wat moet ik doen?
Mijn hart volgen toch?
Ik kan altijd een poging wagen?
Kijken of ik het aankan.
Of ik het red.
Dat vind ik.
En zo is het.
Niet anders.